Julklappscheckning och att bli huggen i tån med en gaffel.

Nej, faktiskt inte. Jag skrev inte rubriken för att få uppmärksamhet, utan för att jag faktiskt blev huggen i stortån med en gaffel idag. Min käre far och jag sitter vid bordet och fikar efter att ha varit i luven på vaarandra hela dagen. Då känner jag att jag absolut måste lägga upp mina fötter på pappas stol för att vila upp dem. Då råkar det vara så att jag råkar sparka min käre far på låret och han reagerar instinktvis med att köra ner gaffeln rakt i min fot.. aj aj sa jag eller rättare sagt skrek jag och har nu fyra små söta röda märken på min fot.

Men  nog av det, nu tänkte jag göra en liten check av vad jag fick i julklapp år 08!

* 1 mp3-spelare av kusinen
* 3 böcker från mormor, morfar och mor och far
* 1100 kronor från släkten
* en svart fluga och vita hängslen av moster och morbror
* Sing Star disney (hihi) av mor och pappa
* Mamma mia filmen av bror
* little britain dvd av bror
* säsong 4 av sex in the city av mor
* en plamsma tv (och nej jag är inte bortskämd fär jag måste betala 1000 kr själv)

och lat som jag är lär väl detta bli det sista inlägget för i år, vi syns nästa år och hoppas på ett underbart gott nytt 09 :D


Antons very exklusive innelista ;)

jahapp.. Har inte bloggat på väldigt länge så det är väl dags att skriva av sig nu. Så jag tänkte att jag gör väl som alla andra och skriver en inne och ute lista så varsogoda; Antons Inne och utelista för julen 2008!

Stekheta;

* Rädda barnen; tänk så mycket de gör nu inför julen, har fått hem brev och formulär. Tänk för endas thundra ynka kronor kan man hjälpa rädda barnen med mat till ett barn ett halvår.

* Mina kompisar; tack ebba, jakob, emma, david, altina, filip, joel, gurra, fredrik för allt ni gör och alla andra. julkram till er!

* Juvelen; han borde om någon få rockbjörnen i år, en jävla begåvad sångare och dessutom har han häftig stil också!

varma;

* Anna Blomberg; haha skrattar i hjäl mig varje gång hon dyker upp på skärmen under morgonsoffan. Trodde svenska folket glömt bort allas vår kåta gun men nu är hon tillbaks med massa nya underbara karaktärer.

* Idol-Alice; bästa tvåan sen Sebastian. Underbar röst härligt lagom kaxig och så häftig stil.

* Duffy och Robyn. Två häftiga tjejer med så härliga stämmor

* Lazee; älskar låten "Rock away" sånt jävla härligt beat. synd att han tydligen hade knarkat...

På-gränsen-varma:

* Frida johansson Metso; LUF:s ordförende. Har jävligt bra åsikter, en skarp tunga, ser bra ut, käftar emot äldre. Synd bara att hon håller på alliansen..

* Filip och Fredrik; Ibland är de roliga.. Ibland vill jag bara skrika att de är så omogna.

* De rödgröna; Bra åsikter men för helvete håll er till den politik ni står för

* Pink; bra texter, bra politiskt åsikt, men har dubbelmoral som ingen annan.

Kalla;

* Katrin Zytomierska; skarp tunga, det gillas, står för sina åsikter, det gillas, (fruktansvärt ful), men jag avskyr allt hon gör och står för

* Björn Ranelid; Sveriges största ego

* ALLIANSEN; Säg något de gjort bra i år? nej tänkte väl det, ingen kan komma på någonting

Iskalla;

* Alex Schulman; hatar honom, en jävla brat känd för ingenting, lever på pappas pengar och har aldrig gjort ett hederligt handtag i hela sitt liv.

* Blondinbella; vem annars? slösar man 21.000 på kläder varje månad förtjänar man denna platsen.

* Danny; haha alla fjortisar kommer hata mej, men snälla vad har han förutom ett sliskigt ansikte? ;O


Idolsjuk?

Jahapp, jag har varit sjuk och separerad från mina kompisar nu hela veckan från tisdag till fredag. Ljusaste punkten på veckan var nog när söte ebba ringde och önskade krya på sig till mej, blev lite bättre då faktiskt :) Sjukdomen kan jag kommentera som att den sitter i lungorna och river. Den satte sig även i örenen på torsdagsmorgonen vilket gjorde att min balans var helt ur kontroll och jag vinglade runt som en elefant på storkben för att beskriva det milt.

Men en sak har jag tänkt på nu när jag har varit sjuk, och det är hu otroligt beroende jag har blivit av tv. Har glott i hjäl mej på allt från 90210 (som för övrigt är en väldigt bra serie), hekules (på toon disney hihi) och idolrepriser.

Så för att sammanfatta det kort så har jag blivit sjukligt intresserad av idol och kan efter alla jäkla repriser komma överfund med att utslagningarna borde sett ut så här;

 
10 Yazmina
 9  Johan
 8  Robin B
 7  Jesper
 6  Kevin
 5  Sepideh
 4  Lars
 3  Anna
 2  Robin E
 1  Alice

Så tadaa, detta är alltså vad jag gjort under hela veckan som sjuk (:

RSS 2.0