Men låt oss välja!

Läste nu på expressen.se att man ska införa betyg för fjärdeklassare och uppåt i stockholm kommun. Sånt här får mej bara att bli fucking upprörd. Regeringen och riksdagen sitter i sina jävla kostymer och röstar fram beslut över huvudet på de som det gäller. Har någon ens frågat dessa stackars fjärdeklassare om de vill ha betyg. Har någon låtit de rösta? Och hoppas verkligen inte att de kommer med någon dålig bortförklaring; "De är inte tillräkligt mogna för att ta det beslutet" När jag gick i fyran hade jag nog vett att fatta att jag inte ville ha något betyg. Alla står och säger att detta ska hjälpa eleverna framåt, men tvärtom tror jag att det bara kommer att disstrahera de att pressa sig shjälva till att behålla sina betyg och endast läsa det som gör att mån når upp till ett "godkänt". Blir bara så jävla irriterad då man fattar beslut utan att fråga de som det gäller. Inte för att jag tror att någon kommun vare sig blå eller röd hade frågat barnen men man kanske borde tränka om lite; men det kanske är en bra idé att fråga de som denna frågan gäller om...

http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1335629/elever-i-fjarde-klass-ska-fa-betyg

Softly

Dageb har varit relativt bra förutom detta fucking pissväder som bara är allmänt idiotiskt eftersom jag och ebba var som typ två blöta torskar när vi cyklat till musikskolan. Väl tillbaks var det ett sjukt segt och tråkigt föredrag om gymnasievalet, Okej John Bauers föredrag var väl rätt intressant men öp:s var inget vidare precis :P Har fortfarande in te bestämmt mej om var jag ska gå, men procivitas låter rather attempting faktiskt.. men men det löser sig det gör det alltid (; men nu ska jag ta en glass och känna mej härligt onyttig ett tag. ha det gött (: 


Så jävla patetisk mohaha

hahaha, som alla andra töntar och freaks startar jag en blogg. Här kan man läsa om mitt ointressanta liv och hur illa jag tycker om folk o.s.v.  ;)

jahaja så måste man lägga ut en bild osse. jaha så här brat ser jag ut

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0